» PRODEJNA OTEVŘENA !!! SERVIS JEDE !!! PO-PÁ 9.00-17.00, SO 9.00-12.00. Mrkněte co máme skladem ! «
Hudebniny Vácha
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
09.12.2020
PRVNÍ HODINA PARKOVÁNÍ ZDARMA !!!!!
Nyní můžete parkovat  po dobu 1 hodiny ZDARMA. Do navigace stačí zadat - parkoviště Gahurova Zlín (staré autobusové nádraží). Další započatá hodina Vá... číst celé
13.11.2020
PŘEDSTAVUJEME VÁM JEDINEČNOU CELOMASIVNÍ CESTOVNÍ KYTARU LITTLE JANE V LIMITOVANÉ EDICI PRO ROK 2020!
Podívejte se na kombinaci prvotřídního materiálu, precizního zpracování a unikátního konstrukčního řešení v podobě patentovaného montážního systému. T... číst celé
17.12.2020
VÝDEJOVÉ OKÝNKO - prodejna otevřena pro výdej on-line objednávek - 9.00- 14.00 !!!!
Právě jsme spustili možnost on-line rezervací, telefonních objednávek a objednávek přes náš e-shop. Rádi Vám vše vychystáme a ponecháme v rezervaci po... číst celé
Zobrazit všechny novinky
FACEBOOK

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Magdě Kubečkové, se sídlem Křiby 4603, 76005 Zlín, IČ 67507212, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Magistrátem města Zlína pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.hudebninyvacha.cz  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Otevírací doba
Pondělí09:00 - 17:00
Úterý09:00 - 17:00
Středa09:00 - 17:00
Čtvrtek09:00 - 17:00
Pátek09:00 - 17:00
Sobota09:00 - 12:00
NeděleZavřeno
Kde nás najdete

Gahurova 4467
76001 Zlín

Kontakty
(Po-Pá, 9-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz